CeeCee is
een creatieve
voedingsbodem

Waar is CeeCee?

CeeCee ligt in Roombeek ’Op de Brouwerij’, het voormalig Grolsch-terrein, waar tegenwoordig een 16-uurs economie heerst. De stedelijke mix van appartementen, groot winkelaanbod en horeca draagt bij aan de levendigheid van CeeCee. Onmisbare gemakken voor de creatieve ondernemer die zelf ook geen nine-to-five job heeft.

02_ENSCHEDE_CMYKWe hebben de ambitie toonaangevend te zijn in ons vakgebied en dat heeft een aanzuigende effect op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Een werking die versterkt wordt door de ligging in Roombeek, dé hippe en culturele hotspot van Enschede.

Bereikbaarheid CeeCee

CeeCee is een goed bereikbare locatie voor zowel automobilisten als OV-reizigers. De A1 en de A35 zijn binnen tien autominuten bereikbaar. Vanuit de binnenstad van Enschede ben je er al in drie minuten. De nabijgelegen Deurningerstraat (N737) maakt dat CeeCee goed bereikbaar is vanuit andere delen van Enschede. Binnen tien minuten loop je vanaf het station naar CeeCee. Met de bus ben je er al in drie minuten. Verschillende buslijnen verbinden CeeCee met de binnenstad en Enschede Centraal Station.

Hippe en culturele hotspot

Op loopafstand van CeeCee liggen tal van culturele hotspots zoals het cultuurcomplex Het Rozendaal en het Rijksmuseum. In 2011 heeft TETEM kunstruimte zich permanent gevestigd in het monumentale tetem 1 en ArtEZ hogeschool voor de kunsten heeft in 2013 haar intrek genomen in tetem2. Festivals en kunstzinnige exposities zijn er het hele jaar door. De uitagenda van VVV Enschede heeft het actuele programma voor je paraat. Wie ook cultuur wil proeven in de binnenstad van Enschede volgt de Cultuurmijl. Een aangename wandelroute langs bijzondere architectuur en monumenten die het culturele Roombeek met de bruisende binnenstad verbindt.

Eigentijds en onvergelijkbaar

Roombeek is hét voorbeeld van een innovatieve en functionele wijk van de 21e eeuw. Na de vuurwerkramp in 2000 is een uniek stedenbouwkundig plan ontwikkeld met respect voor de historie. Roombeek geniet internationale bekendheid vanwege de verrassende mix van gedurfde en traditionele architectuur. Industrieel erfgoed is behouden en omgetoverd tot werkbestemmingen of culturele locatie. Het eigentijdse en onderscheidende karakter van Roombeek past bij de typerende business van de ondernemers op CeeCee. De wijk is een uitnodigend visitekaartje voor de bedrijven en hun klanten.

Meer weten?

Neem contact op met Mark Jonker, accountmanager Roombeek, +31 6 3931 4328, ondernemersloket@enschede.nl.