CeeCee is
een creatieve
voedingsbodem

Over CeeCee

CeeCee is een inspirerende werk- en ontmoetingsplek voor hoogwaardige en kennisintensieve bedrijven in media, technologie, ICT, design en architectuur. Ervaren en startende ondernemers huren een werkruimte o.a. in het CeeCee Center. Voor iedere innovatieve en creatieve ondernemer is er ruimte op CeeCee.

Samen sterk

Door de fysieke concentratie op CeeCee versterken we elkaar als creatieve ondernemers in onze activiteiten en vormen we samen een professioneel en uitdagend werkklimaat. We zijn elkaars opdrachtgever, collega en soms elkaars concurrent. Op CeeCee zijn alle bedrijven zichtbaarder voor elkaar, onze opdrachtgevers en de rest van de wereld. CeeCee biedt ruimte voor wereldbestormende ideeën en samenwerkingsverbanden.

Inspirerende omgeving

We hebben de ambitie om toonaangevend te zijn in ons vakgebied en hebben een aanzuigende effect op regionaal, nationaal en internationaal niveau. We willen graag mensen én opdrachten aantrekken. Daarom kiezen we bewust voor CeeCee, dé hippe en culturele hotspot van Enschede, een gave plek om te wonen en te werken.