CeeCee is
een creatieve
voedingsbodem

Fris en Fruitig

Fris & Fruitig

Software met zorg gemaakt

Bij Fris & Fruitig ontwikkelen we maatwerk software voor de gezondheidszorg en de research en MedTech industrie. Samen met ziekenhuizen, MKB bedrijven, GGD’en en kennisinstituten bouwen we systemen voor een betere gezondheidszorg.

Onze kracht ligt bij de ontwikkeling van applicaties ter ondersteuning van patiƫnten, zorgverleners, onderzoek en medische apparatuur. Hierbij houden we ons bezig met complexe datastructuren, de koppelingen met informatiesystemen, schaalbare cloud services en de integratie van hardware en software.

We genieten van het oplossen van complexe software vraagstukken op een zo eenvoudig mogelijke manier. Het resultaat is innovatieve en hoogwaardige software op maat terwijl we zoveel mogelijk standaard componenten en Open Source software inzetten.

Onze focus ligt bewust op de gezondheidszorg, omdat we daar een enorme impact kunnen leveren. We weten wat er speelt, snappen de impact van de zoveelste vernieuwing, kennen de complexe financieringsstructuren en spreken de taal van de zorgverlener. Samen werken we graag aan een toekomst waarin de zorg betaalbaar, toegankelijk en van hoge kwaliteit is. Nieuwe technologie vervult daarbij een sleutelrol, maar we begrijpen dat de zorg uiteindelijk mensenwerk blijft.

Bezoek onze website